0

رفرنس زدن به کتاب در نرم افزار مندلی و اندنوت

نحوه رفرنس دهی به کتاب در اندنوت و مندلی

منابعی که ممکن است ما برای مقالات، پروپوزال و کتاب‌هایمان استفاده کنیم شامل ۸۰٪ مقالات به روز و قدیمی، ۱۵٪ کتاب و ۵٪ وب پیج و سایت های معتبر می‌باشد. نحوه‌ی ارجاع به مقالات در تمامی ویدئوهای مربوط به نرم‌افزار‌های رفرنس‌دهی مثل اندنوت و مندلی گفته‌شده، در این مقاله آموزشی نکات مربوط به رفرنس‌زدن به کتاب‌ها و ارجاع به کتاب‌ها به صورت متنی و با ویدیوی آموزشی گفته شده است.

ما معمولا به کتاب در قسمت مقدمه‌ی مقالات، بیان مسئله پروپوزال و قسمت تعاریف واژگان (در جدول متغیرهاقسمت تعریف علمی متغیر و قسمت تعریف واژگان اختصاصی فرم‌های پروپوزال) رفرنس می‌دهیم. بیاین با هم یاد بگیریم چطوری بدون هیچ گونه نقص و مشکلی این کار رو انجام بدیم.

برای رفرنس زدن به کتاب ما دو روش داریم ۱. کتاب به صورت علنی یا فیزیکی مقابل ما قرار داره و ما اطلاعات مربوط به رفرنس‌زدن به این کتاب را به صورت کلی داریم فقط نحوه‌ی وارد کردن اطلاعات مهمه که میتونیم به این صورت عمل کنیم:

اول در قسمت وارد کردن رفرنس به صورت دستی

(مندلی: New reference > add entry manually

اندنوت: References > New Reference )

نوع یا تایپ رفرنس را روی کتاب (book) یا فصلی از کتاب (book section) تنظیم میکنیم. Book را برای کتاب‌هایی تنظیم میکنیم که دارای فصل‌های متعددی نیستند یا ما از بخش ابتدایی کتاب استفاده کردیم؛ پس رفرنس مورد استفاده کل کتاب است، اما بعضی از کتاب‌ها دارای فصل‌های متعددی هستند و ما ممکن است تنها از یک فصل کتاب استفاده کرده باشیم؛ پس روی book section تنظیم میکنیم.

بعد از انتخاب هر کدام از اینها باید اطلاعاتی راجع به کتاب وارد کنیم (توجه کنید که با توجه به استایل مورد نظر شما برای رفرنس دهی، اطلاعات وارد شده گاهی تغییرات کوچیکی خواهند داشت)، این اطلاعات برای رفرنس دهی به زبان فارسی و انگلیسی شامل: اسم کتاب، اسم نویسنده ((یا نویسندگان) (نام خانوادگی و حرف اول اسم کوچک نویسنده)، عنوان کتاب (عنوان فصل مورد استفاده)، صفحات مورد استفاده (صفحه (۱۹) یا صفحات (۱۹_۲۱))، اسم ناشر، سال انتشار، شهر. اگر کتاب فقط به صورت الکترونیکی و فقط در سایت خاصی موجوده باید ادرس سایت در انتهای رفرنس نوشته شود.

ما برای پیدا کردن کتاب از موتور جستجوی گوگل اسکالر یا پایگاه های اطلاعاتی مثلاسکوپوس و ساینس دایرکت استفاده میکنیم، کافیه عنوان کتاب مورد نظرتون رو در باکس جستجو وارد کنید و با بالا اومدن عنوان کتاب روی آیکون کوتیشن به صورت معکوس یا روی عبارتی که عمل اون اضافه کردن اطلاعات کتاب به عنوان رفرنس به نرم‌افزار رفرنس نویسی‌تون هست کلیک کنید که رفرنس مورد نظر به کتابخانه‌تون اضافه بشه، فراموش نکنید که بعد از پیدا کردن عنوان کتاب و اضافه کردن به کتابخانه نرم افزار رفرنس دهی تون باید یه سری ویرایش هم روی رفرنس انجام بدین که دقیقا مطابق با بخش مورد استفاده‌ی شما .باشه

حتماحتماویدیوروببینید

 

 

دیگر مقالات آموزشی اندنوت که پیشنهاد میکنیم بخوانید:

نحوه حذف کردن فایل های تکراری در اندنوت

اضافه کردن لینک مقاله (URL) به رفرنس‌ در اندنوت

انگلیسی کردن رفرنسهای فارسی در اندنوت و مندلی

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است